Comisarul european Johannes Hahn, îngrijorat de starea democraţiei din Republica Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Comisarul european Johannes Hahn, îngrijorat de starea democraţiei din Republica Moldova

Comisarul european pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocierile pentru Extindere, Johannes Hahn, a exprimat "îngrijorarea serioasă a membrilor Comisiei Europene şi statelor membre UE în privinţa supremaţiei legii şi regresului democratic în Republica Moldova".

Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a scris în Тwitter după întrevederea cu premierul Moldovei, Pavel Filip, în marja Adunării Generale a ONU la New York.

Johannes Hahn i-a transmis lui Filip "o listă de reforme urgente pe care guvernul moldovean trebuie să o adopte imediat".

Despre întrevederea cu Hahn a informat şi serviciul de presă al Guvernului, însă nu a spus nimic despre afirmaţiile comisarului european, menţionând doar că "interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova - Uniunea Europeană, punctând priorităţile agendei de reforme europene a Guvernului". 

la reuniune părţile au făcut schimb de opinii cu privire la punerea în aplicare a Acordului de asociere Moldova-UE şi priorităţile agendei de reformă a guvernului de la Chişinău".
Similare
RECOMANDĂRI