Bătălie pentru funcţiile de secretari de stat. 44 de persoane admise la proba de interviu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Bătălie pentru funcţiile de secretari de stat. 44 de persoane admise la proba de interviu

44 de candidaţi au fost admişi la proba interviu la concursul pentru ocuparea funcţiilor de secretar general de stat în cadrul ministerelor.

Comisia pentru organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a funcţiilor publice de conducere de nivel superior s-a întrunit astăzi în şedinţă pentru a examina dosarele depuse la concursul pentru funcţiile de Secretar general de stat în cadrul ministerelor.

Astfel, la proba interviu au fost admişi 44 de candidaţi, dintre care la Ministerul Economiei şi Infrastructurii – 4 persoane, la Ministerul Finanţelor – 3 persoane, la Ministerul Justiţiei – 2 persoane, la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene – 2 persoane, la Ministerul Afacerilor Interne – 5 persoane, la Ministerul Apărării – 10 persoane, la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării – 2 persoane, la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale – 7 persoane, la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului – 9 persoane. 

Interviurile vor fi organizate în perioada 16 – 17 octombrie. 

Totodată, concursul pentru ocuparea funcţiilor de secretar general adjunct al Guvernului a fost prelungit până pe data de 16 octombrie 2017.

Similare