Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrian Candu, despre cum va fi finanţat proiectul Pro Moldova: „Vom organiza şi noi campanii de colectare de fonduri”

Liderul Grupului parlamentar Pro Moldova Andrian Candu spune că deocamdată, grupul nu are nevoie de bani, însă spere ca, pe viitor, să obţină finanţare, inclusiv de la prieteni, oameni de afaceri sau donaţii. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii Punctul pe AZi, de la TVR MOLDOVA.

Andrian Candu spune că deocamdată, grupul nu are nevoie de bani, pentru că nu are nici sediu, şi nici echipe în teritoriu.
 
Totuşi, pe viitor, Andrian Candu se arată încrezător ca formaţiunea să acumuleze surse financiare de la „prieteni, oameni de afaceri, sponsorizări, donaţii”.

„Vom organiza şi noi campanii de colectare de fonduri. Este o chestiune mai nouă pentru mine şi colegi pentru că nu am participat niciodată la astfel de activităţi, atât de ample, dar vom învăţa”, a declarat Andrian Candu.
 
Ce ţine de acuzaţiile venite din partea PD, conform cărora grupul Pro Moldova ar fi finanţat de Ilan Şor, Andrian Candu spune:
 
„Atunci când vrei să ataci, când nu eşti mulţumit de ceva, şi mai pe noi a apărut un adversar în calitatea noastră a mea a echipei, după disensiunile din ultimele 2-3 săptămâni prin impunerea unei acţiuni, pentru care noi nu eram de acord. E mai uşor să acuzi, să aduci manipulări, e mai uşor să pui ştampile , ca să distrugi un proiect”.
 
Similare
RECOMANDĂRI