Andrei Năstase: PAS şi PPDA vor colabora doar cu reprezentanţi politici integri
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase: PAS şi PPDA vor colabora doar cu reprezentanţi politici integri

PAS şi PPDA nu îşi propun să facă alianţă cu partide politice în întregime, dar cu reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, care vor face dovada integrităţii şi meritocraţiei. Declaraţia a fost făcută de liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la postul de televiziune TVR MOLDOVA.

„Colaborarea noastră cu PAS prevede colaborarea pe baza unor principii, atragerea atât în discuţiile noastre, cât şi participarea la următoarele alegeri ai unor reprezentanţi ai altor partide, nu vorbim despre atragerea altor forţe politice”, spune Andrei Năstase.

Potrivit lui, cele două partide s-au angajat să vină în următorul Parlament cu o garnitură de oameni integri, profesionişti, care să fie aleşi pe principiile meritocraţiei, oameni care au făcut dovada stoicismului şi dau speranţa că odată ajunşi în legislativ nu vor proceda aşa cum au procedat transfugii din actualul Parlament.

Jurnalistul Vlad Ţurcanu consideră că soarta opoziţiei este în mâinile acestor partide, de prestaţia lor, de deschiderea lor către oameni depinde rezultatul pe care îl vor avea în alegerile parlamentare. „Eu insist asupra deschiderii pe care trebuie s-o manifeste şi liderii politici din opoziţie, şi membrii acestor partide pentru că în anumite situaţii s-a creat impresia că ei se simt mai bine ca într-o castă, ştiu mai bine ce au de făcut şi această abordare este una periculoasă”, a afirmat Vlad Ţurcanu.
Similare
RECOMANDĂRI