Andrei Năstase: Partidul Platforma DA este pe o linie de reinventare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase: Partidul Platforma DA este pe o linie de reinventare

Partidul Platforma DA este „pe o linie de reinventare”. PPDA a învăţat din campania electorală dinaintea alegerilor prezidenţiale, inclusiv din rezultatele alegerilor, iar la următoarele alegeri, partidul va fi şi mai determinat. Despre aceasta a vorbit Andrei Năstase, liderul PPDA, în cadrul emisiunii Punctul pe AZi.

„Partidul trebuie să se reinventeze. 5 ani am muncit, am luptat. Când spune reinventare vorbesc despre program, strategia de dezvoltare a partidului, de atragere a mai multor oameni din mai multe segmente sociale. Noi trebuie să demonstrăm şi perspectivă, şi direcţie de dezvoltare a partidului, dar şi să aducem la cunoştinţa opiniei publice a proiectului nostru de ţară. Când vorbesc de reinventare înseamnă să adăugăm la ceea ce avem mai multă dezvoltare, mai multă acţiune, mai multă asumare”, a declarat Andrei Năstase în studioul TVR MOLDOVA.

„La următoarele alegeri PPDA va fi mult mai determinată”, spune Năstase, subliniind că, „în ciuda acestui eşec, tot mai multă lume din ţară şi străinătate se alătură echipei PPDA”.

Ce ţine de rezultatul său obţinut în primul tur alegerile prezidenţiale, de circa 3% din voturi, Andrei Năstase spune că „este o cădere”, însă a învăţat din aceasta.

„Viaţa unui politician nu este doar din succese, este şi din înfrângeri. Mi s-a mai întâmplat. Eu ştiu să învăţ din înfrângeri, asta este important. Acest scor mi-l asum în totalitate, Nu am tendinţa să dau vina pe cineva, indiferent de circumstanţe. Îmi asum în totalitate”, a conchis liderul PPDA.

Andrei Năstase mai spune că întreg partidul a învăţat din această experienţă, iar rezultatul este unul care îi aranjează pe toţi.eşedinte.
 
Similare
RECOMANDĂRI