Andrei Năstase: Loc pe platforma PPDA şi PAS îşi pot găsi şi oameni cu gândire nu neapărat de dreapta
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase: Loc pe platforma PPDA şi PAS îşi pot găsi şi oameni cu gândire nu neapărat de dreapta

Preşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, susţine că loc pe platforma creată împreună cu Partidul Acţiune şi Solidaritate în perspectiva alegerilor parlamentare, îşi pot găsi şi oameni cu gândire nu neapărat de dreapta. Declaraţia a fost făcută la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8.

Liderul PPDA spune că alternativa propusă de PAS şi PPDA a fost edificată prin împuternicirea pe care au primit-o de la oameni, pe 13 septembrie 2015.  „O întărim de la o zi la alta şi vom participa la alegeri în această formă”, a menţionat Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase spune că platforma comună nu poate să-şi asume candidaţii altor partide anti-oligarhice. „De exemplu, cum nu am avut nicio garanţie de la comuniştii care au plecat la PDM, nu am nicio garanţie faţă de oameni care astăzi se găsesc în PCRM, iar mâine pot pleca la PDM”, spune liderul PPDA.

De asemenea, Andrei Năstase spune că nu acceptă candidaţi independenţi pe care să-i sprijine platforma. „Cine îşi asumă dezideratele, obiectivele, principiile PPDA, PAS şi acestui bloc, acela va fi susţinut de această entitate. Pentru că în spatele a tot felul de independenţi, cum a fost Silvia Radu, s-au ascuns tot felul de interese ale lui Plahotniuc, ale PDM-ului. Noi vom merge strict pe această formulă”, a afirmat politicianul.
Similare
RECOMANDĂRI