Andrei Năstase: Ar trebui să stângem rândurile, să căutăm aceste voturi, să dăm jos acest Guvern
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Andrei Năstase: Ar trebui să stângem rândurile, să căutăm aceste voturi, să dăm jos acest Guvern

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr Andrei Năstase spune că fracţiunea Platforma DA se va prezenta astăzi la Parlament şi va vota asumarea de răspundere a Guvernului Chicu doar dacă responsabilii au făcut anumite modificări pe care fracţiunea le-a solicitat.

„Platforma DA a venit cu nişte solicitări exprese către guvernare să nu facă acest circ, să majoreze salariilor medicilor din 1 august, sprijin pentru agricultori etc. Nu poţi ţine la nesfârşit acest Parlament aşa cum o face Chicu şi Dodon. Vor ieşi la Parlament o să vadă cum stau lucrurile, sperăm că acest Guvern va veni cu rectificări şi în funcţie de asta vor lua o decizie”, a spus Andrei Năstase în platoul Jurnal TV.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV Năstase a mai spus că acum Republica Moldova are mare nevoie să scape de Guvernul condus de Ion Chicu şi să fie un instalat un nou Guvern. Andrei Năstase a afirmat că Platforma DA este gata să-şi asume guvernarea.

„Ar trebui să stângem rândurile, să dăm jos acest Guvern, să căutăm aceste voturi. Imediat trebuie să instalăm un Guvern, că nu putem lăsa ţara în haos. (...) Instalăm un Guvern asumat de Platforma DA, deoarece nimeni nu vrea să-şi asume acest lucru cu 17 miliarde dificit, care probabil se va duce peste 20, cu situaţia sanitară etc, iar noi ne asumăm acest lucru”, a declarat Andrei Nătase.

Similare
RECOMANDĂRI