Alexandru Slusari spune că ar susţine remanierile din Guvern şi ar începe cu ministrul Apărării
Sursa foto:colaj foto: TVR Moldova Vizualizari:

Alexandru Slusari spune că ar susţine remanierile din Guvern şi ar începe cu ministrul Apărării

Deutatul ACUM Alexandru Slusari scrie pe o reţea de socializare că ar susţine anumite remanieri în Guvern şi că ar începe cu ministrul Apărării, Pavel Voicu.

Slusari spune că are două întrebări la ministru: dacă e adevărat că cel puţin trei oameni ai lui Cavcaliuc recent au fost angajaţi în instituţia condusă de Voicu într-o direcţie specială de spionaj, unde ei continuă să intercepteze telefoane, inclusiv ale demnitarilor de stat, şi dacă Cavcaliuc este un consultant al ministrului Apărării.

Deputatul declară că a obţinut aceste informaţii din trei surse diferite, iar dacă ele se vor adeveri este gata să susţină primul remanierea Guvernului şi dă de înţeles că ar fi pentru demisia ministrului Pavel Voicu.Ministerul Apărării nu ne-a răspuns, deocamdată, la solicitarea de a comenta declaraţiile.

TVR MOLDOVA aminteşte că subiectul remanierilor în Guvernul condus de Maia Sandu este discutat de mai multă vreme. În timp ce preşedintele Igor Dodon spune că are motive şi acest lucru este necesar, premierul rămâne pe poziţia că şeful statului nu ar trebui să intervină în componenţa cabinetului de miniştri.
Similare
RECOMANDĂRI