Alexandru Jizdan, cel mai sincer dintre democraţi: „Nu tot Partidul Democrat a participat la furtul miliardului”
Sursa foto:captură YouTube/TVC21 Vizualizari:

Alexandru Jizdan, cel mai sincer dintre democraţi: „Nu tot Partidul Democrat a participat la furtul miliardului”

„Nu tot Partidul Democrat a participat la furtul miliardului”. Declaraţia a fost făcută de către fostul ministru de interne, Alexandru Jizdan, membru al Partidului Democrat, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TVC 21.

După ce a declarat că dosarul „7 aprilie” nu are o finalitate din cauza că nu ar fi existat voinţă politică, Alexandru Jizdan a fost întrebat dacă există voinţă politică pentru a elucida furtul miliardului.
 
„Desigur că azi, fiind parte componentă a Partidului Democrat, etichetarea că toţi sunt hoţi şi bandiţi, e greu să dai replică, pentru că lumea vine cu o mare doză de încredere în cei care au venit. Este nevoie de o doză de timp pentru a înţelege care şi cât costă.
 
Nu tot Partidul Democrat, integral, a participat la furtul miliardului. Există un Raport Kroll, în baza căruia să trebui să vină justiţia. Să vină cu o sentinţă de condamnare a celor care au furat banii statului. Chiar dacă avem unii din ei şi mai sunt alţii care ar trebui să răspundă, să răspundă, indiferent de coloritul politic, şi indiferent dacă sunt astăzi în funcţii sau nu”, a declarat fostul ministru de interne.

 
Similare
RECOMANDĂRI