Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Abia sosit de la Kiev, primarul Ion Ceban pleacă într-o nouă vizită - în Turcia

Abia sosit de la Kiev, primarul Ion Ceban pleacă într-o nouă vizită, de această dată în Turcia. Edilul Chişinăului spune că îşi doreşte prieteni în toată lumea pentru a dezvolta proiecte ce pot ajuta capitala Republicii Moldova. Primarul dă exemplu vizita la Bucureşti, unde a primit promisiunea unei finanţări de 80 de milioane de lei pentru proiecte de infrastructură în Chişănău. Dorin Chirtoacă îl critică pe Ion Ceban şi susţine că în loc să se ocupe de problemele grave ale oraşului, primarul merge în prea multe vizite.

Ion Ceban a spus astăzi la şedinţa serviciilor primăriei că va pleca într-o vizită în Turcia, unde va negocia câteva proiecte, în trei oraşe, fară a oferi şi alte detalii. Primarul dă asigurări că vizitele sale sunt în beneficiul cetăţenilor.

Ion Ceban a spus iniţial că a fost invitat la Bucureşti de primarul Gabriela Firea. A fost infirmat acest lucru, dar Ion Ceban a precizat că a fost vorba de înfrăţirea dintre Primaria Sectorului 6 şi Pretura Buiucani. Consilierul local Dorin Chirtoacă critică vizitele primarului.

La Kiev, Ion Ceban a discutat cu primarul Vitali Kliciko despre infrastructură şi implementarea proiectului de smart-city la Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI