102 concurenţi electorali, înregistraţi în circumscripţiile uninominale
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

102 concurenţi electorali, înregistraţi în circumscripţiile uninominale

În circumscripţiile uninominale, până pe 9 ianuarie, au fost înregistraţi 102 concurenţi electorali. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, până la finele perioadei de depunere a actelor în vederea înregistrării grupurilor de iniţiativă pentru susţinerea candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în cele 51 de circumscripţii uninominale, au fost înregistrate 401 grupuri.

Dintre acestea, 141 de grupuri de iniţiativă au depus, la consiliile electorale de circumscripţie electorală uninominale, listele de subscripţie şi dosarele solicitate în vederea examinării înregistrării candidaţilor.

Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripţia naţională, cât şi în cele uninominale se încheie la 24 ianuarie 2019.

Cinci formaţiuni politice au fost înregistrate până acum în circumscripţia naţională. Este vorba despre Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniştilor, Partidul Socialiştilor şi Partidul Şor.
Similare
RECOMANDĂRI