„Ziaristul român – promotor al Marii Uniri. Sărbătorirea a 100 de ani de jurnalism profesionist în România (1919-2019)”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Ziaristul român – promotor al Marii Uniri. Sărbătorirea a 100 de ani de jurnalism profesionist în România (1919-2019)”

Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România organizează, în parteneriat cu Radio România, celebrarea unui veac de existenţă a organizaţiei, ca pe o sărbătoare a jurnalismului profesionist din România întregită.

În Sala de concerte a Radiodifuziunii Române, în data de 26 septembrie 2019, de la ora 16,00, va avea loc evenimentul amintit, susţinut şi de Guvernul României. Sunt invitate oficialităţi ale statului român. De asemenea reprezentanţi ai celor două biserici care au contribuit la făurirea României Mari, reprezentanţi ai Ambasadelor acreditate la Bucureşti, instituţii partenere şi sponsori tradiţionali ai UZPR, membrii ai altor Uniuni de creaţie din România, reprezentanţi ai unor organizaţii neguvernamentale.

Vor fi prezenţi jurnalişti membri ai UZPR din Bucureşti, din filialele din ţară şi din diaspora, precum şi din zonele limitrofe ţării. Sunt invitaţi conducători de Trusturi de presă, importante redacţii din presa online, presa scrisă, radio şi televiziune.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt aşteptaţi la Sediul central din Bucureşti, pentru a intra în posesia Invitaţiei, cu locul şi sectorul repartizat în Sală. Pentru cei din ţară, aceste probleme se rezolvă la nivelul Filialelor. Locurile sunt limitate – 900.

În cadrul manifestării se va vorbi despre parcursul jurnalismului în ultimul veac şi rolul organizaţiei profesionale. Participanţii se vor putea bucura şi de un moment artistic,  muzical.

Accesul în Sala de concerte se va face de la ora 15,15, iar uşile se vor închide la ora 15,50.

Similare
RECOMANDĂRI