Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. O bunicuţă vloggeriţă găteşte zilnic şi postează clipuri video pe Youtube. Are 150 de mii de abonaţi şi peste 52 de milioane de vizualizări

Gospodinele se întreabă deseori ce să mai gătească familiei. Ei bine, o bunicuţă din Serbia a dat lovitura pe internet. Nu numai că le oferă femeilor foarte ocupate idei, dar le şi învaţă cum să le pună în practică.

Dacă doriţi să faceţi o lipie, nimic mai simplu. Apa, făina, drojdia se amestecă bine. Fiecare pas îl aflaţi de la Jelena Petrovic. Ajutată de soţul ei, care face cumpărăturile şi mai aranjează din când în când camera, femeia în vârstă de 69 de ani face zilnic ceva nou de mâncare.

Jelajelena Petrovic, vloggeriţă: "Când am început să public clipuri video  pe Youtube, în primul an am avut o mie de abonaţi.  În al doilea am ajuns la 36 de mii. În câteva zile am ajuns la 50 de mii, iar acum sunt 150 de mii de abonaţi şi peste 52 de milioane de vizualizări."

Gătitul îi ocupă destul timp pentru că, uneori, trebuie să repete în faţa camerei ce va face, dar merită, pentru că reţetele ei video îi aduc şi venituri destul de importante.

Similare
RECOMANDĂRI