Vezi ce te aşteaptă anul acesta la Underland 2019 - Wine Carnival
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vezi ce te aşteaptă anul acesta la Underland 2019 - Wine Carnival

Numărătoarea inversă a început! Au rămas câteva zile până când vor fi deschise „porţile” unicului festival subteran din lume – Underland. La această ediţie, vizitatorilor li s-a pregătit un program pentru orice vârstă, sex şi stare de zbenguială! Cei care se vor Aventura pe 23 februarie în beciurile de la Cricova, vor avea o zi bogată în distracţii şi bună dispoziţie, o zi cu adevărat plină de emoţii şi hormoni pentru a celebra pe cinste Dragobetele şi venirea Primăverii.

Pe cele trei scene ale festivalului – Scena Fierbinte, Pasiunii şi Inimii – vor răsuna mai multe stiluri de muzică adunate de pe diferite continente, precum folk, etno, acapelă, alternative-rock, indie, balcanică etc. Pe lângă trupele străine, care au fost anunţate anterior, organizatorii evenimentului propun publicului să descopere şi trupele autohtone care la sigur vă vor cuceri cu talentul lor.
 
Programul muzical integral al festivalului:

1. Argatu’ – România

2. Село и Люди – Ucraina

3. Jam Band - Ucraina

4. Besarabia - Spania

5. The Twisters - România

6. Sadora - Rusia

7. Porkapizza - Italia

8. Inna Bondari şi БалкаNizza - Moldova, Rusia, Ucraina, Canada

Trupe din Republica Moldova:

Take Five https://youtu.be/EbY6OHs7Bgc

1000facez https://youtu.be/qZ25TquFJAE

SIAJ https://youtu.be/-O2wvqRL-mg

The Glimpse https://youtu.be/gdudf-HXcfc

Take Five https://youtu.be/mMajLzz92Gk

Rise Band https://youtu.be/MOd_roMcWME

Karafizi & The Roof https://youtu.be/2abzhHD0ozI

Kwathula https://youtu.be/hKXyZ2gHaz4

Totodată, în pauzele dintre evoluţiile artiştilor, pe cele trei scene vor mixa DJ Sslava, Dj Gonzo şi DJ Sly.

Oraşul Underland, pe lângă faptul că este subteran, mai e şi plin de miracole, iar străzile acestuia vor fi invadate de o mulţime de alaiuri vesele şi zgomotoase, care prin dansuri şi tradiţii strămoşeşti şi nu numai, vor chema Primăvara şi vor împărţi Dragoste tuturor oaspeţilor Underland 2019 - Wine Carnival!

Totodată, cele mai multe minuni pe metru pătrat se întâmplă în Prăvălia Alchimistului, unde urmaşii lui Faust şi Paracelsus de la Mendelevium - Laboratorul Distracţiilor Ştiinţifice vă aşteaptă împreună cu copiii dumneavoastră să participaţi la experimentele ce combină spectaculos ştiinţa cu magia.  Iar în timp ce părinţii vor putea viziona un spectacol la Teatrul Melodromatic, cei mici se vor putea distra la spectacolele cu bule de săpun.

Vezi aici ce include preţul biletului.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului

Similare
RECOMANDĂRI