Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Tudor Ulianovschi a fost desemnat, prin vot online, "Bărbatul anului 2018"

Ministrul de externe al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, a fost desemnat "Bărbatul anului 2018" la un show tradiţional organizat de o revistă pentru femei. Irina Rimeş, The Motans şi Connect-R au încălzit atmosfera la Balul de Primăvară. TVR Moldova a fost partener media la evenimentului.

De 16 ani, consecutiv, revista pentru femei organizează Balul de Primăvară, iar cei mai buni specialişti din diverse domenii sunt premiati.

„La acest bal de primăvară, în primul rând este un show de excepţie, un show de excepţie, alături de noi vor fi artiştii noştri autohtoni, cei mai iubiţi artişti autohtoni”, spune Angela Sîrbu, organizatoarea şi directoarea revistei.

Au fost oferite premii pentru 27 de categorii: de la "Personalităţi" şi  "Business", pina la "Sănătate" si "Modă". Câştigătorii au fost aleşi prin vot online. Premiul "Medicul anului" a avut doi câştigători - Ludmila Tofan-Scutaru şi Cezara Andronachi.

Cu peste 35 de mii de voturi, "Bărbatul anului 2018" a fost desemnat ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

„Sunt extrem de onorat pentru această distincţie şi doresc să exprim apreciere”, a declarat ministrul.

Diana Voevuţchi a fost aleasă cel mai bun designer al anului: „Eu încerc de fiecare dată să le spun femeilor că ele sunt un centru al unui pământ. S nu uite să se iubească, aprecieze şi uneori să-şi îndrepte coroana, pentru că ea trebuie purtată cu multă demnitate”.

De la spectacol nu puteau lipsi artiştii în vogă din Republica Moldova şi România.

Balul de Primavara este organizat de către revista pentru femei din anul 2004.

 
Similare
RECOMANDĂRI