“TRADIŢII.MD” - petrecere dedicată basarabenilor în Iaşi: Cazare de lux, acces spa, open bar şi muzica live
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

“TRADIŢII.MD” - petrecere dedicată basarabenilor în Iaşi: Cazare de lux, acces spa, open bar şi muzica live

Marţi, 27 august, basarabenii vor petrece în Iaşi, la Pleiada Boutique Hotel, singurul hotel de 5 stele din regiunea Moldovei. În preţul pachetului numit generic “TRADIŢII.MD, clienţii vor avea parte de un meniu tradiţional basarabean, cazare de lux, acces spa, mic dejun inclus, open bar şi muzica live.

Oferta este prevăzută pentru două persoane şi conţine meniu cu mâncare caldă: friptură de pui cu tăieţei de casă şi murături, sarmale cu smântână, dar şi mâncare rece: diverse platouri, răcituri din cocoş, vinegretă, iar ca desert - vestitul Cuşma lui Guguţă şi Kisseli. Muzica şi voia bună vor fi întreţinute de formaţia Divers Band.

 “Basarabenii au mare succes în România, la fel cum au şi gusturile de acolo. La Iaşi sunt mulţi concetăţeni ce fac carieră şi sunt foarte buni în domenii de top. În echipa Pleiada Boutique Hotel suntem trei basarabeni şi am pus la cale acest eveniment pentru a marca Ziua Independenţei Republicii Moldova, dar şi pentru a pune accent pe gusturile de acolo. Gusturile de acasă vor fi reinterpretate cu măiestrie de bucătarul nostru, Iurie Pârcălab, iar întreaga echipă se va ocupa de detaliile ospitalităţii de cinci stele”, subliniază Olesea Munteanu, Manager Executiv Pleiada Boutique Hotel.

Mai multe detalii despre eveniment şi preţuri se găsesc pe site şi la numărul de telefon 0040748016126. Meniul poate fi consultat pe site-ul Pleiada Boutique Hotel, aici.
 
#Pleiada iubeşte Basarabia şi invitaţia la petrecere este ca o promisiune a faptului că Iaşul va fi mereu deschis pentru fraţii de peste Prut. Ziua de 27 august este cea în care Republica Moldova sărbătoreşte Independenţa.
           
 
Similare
RECOMANDĂRI