Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Prinţesa Rapunzel are o sosie în Ucraina: O ucraineancă de 15 ani, al cărei păr blond măsoară 2 metri şi 35 de centimetri

Tânăra Olena din Ucraina este autoarea unui record mai puţin obişnuit: a devenit fata cu părul cel mai lung din lume. Are 15 ani şi plete blonde, lungi de 2 metri şi 35 de centimetri.

Olena şi-ar târî, pur şi simplu, părul după ea, dacă l-ar lăsa pe spate. Bineînţeles, îl poartă prins. Îi ia o jumătate de oră să îl spele şi tot atat, sa il impleteasca zilnic. Plus ore in sir pentru a-l usca, pentru ca refuza sa foloseasca un foen.

Olena Korzeniuk, fata cu părul cel mai lung: "E oarecum obositor. E nevoie de dragoste, răbdare şi grijă. Multe femei cu părul de lungime medie spun că e prea multă muncă, aşa că se tund. Asta se întâmplă pentru că nu îşi iubesc părul. Dar eu mi-l îndrăgesc."

Asemenea ei mai sunt doar câteva cazuri în lume. Nu face nimic deosebit pentru ca părul să îi crească, e doar un dar al naturii.

Experţii ucraineni atestă recordul Olenei, după măsurători repetate făcute în ultimele 6 luni.

Vitali Zorin, expert: "În doar jumătate de an, părul Olenei a crescut cu 50 de centimetri."

Olena nu vrea să se oprească aici. Deţinătoarea recordului naţional ucrainean la categoria "sub 18 ani" aspiră acum la cel internaţional, de care o despart doar câţiva centimetri. Şi chiar a pus ochii şi pe recordul pentru cel mai lung păr la categoria "adulţi".

Similare
RECOMANDĂRI