Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pentru Simona Bulat şi Dan Tanas coregrafia este mai mult decât o simplă pasiune

Mulţi sunt cei care au păşit pragul sălilor de dans, însă puţini aleg să muncească ani în şir pentru a ajunge, într-un final, campioni în acest domeniu. Un exemplu este tânărul pe care vă invităm să-l descoperiţi astăzi, într-un reportaj realizat de colegii noştri de la "Matinalii".

Dan Tanas a ajuns pentru prima dată într-o sală de dans sportiv pe când era doar un copil. Chiar dacă recunoaşte că dragostea pentru coregrafie a venit treptat, astăzi aceasta reprezintă mai mult decât o simplă pasiune.

Deşi programul unui dansator nu e nici pe departe unul uşor, tânărul afirmă că s-a obişnuit deja cu acest ritm de viaţă, chiar dacă are şi anumite restricţii, inclusiv de ordin alimentar.
 
De mai bine de cinci ani, Dan formează o pereche pe ringul de dans cu Simona Bulat. Împreună, tinerii au cucerit nenumărate concursuri la care au participat, revenind de fiecare dată acasă cu premii importante.
 
Tinerii n-ar fi putut obţine însă aceste succese fără implicarea şi ajutorul antrenorului. Aceasta îi ghidează în domeniu şi spune că la fel de importantă este şi responsabilitatea de care trebuie să de-a dovadă aceştia.
 
Dansul e deja o parte componentă şi indispensabilă din viaţa lui Dan şi, cu puţin efort, visează că în viitor va ajunge antrenor în arta coregrafică.
Similare
RECOMANDĂRI