Louis, al treilea copil al Ducelui şi Ducesei de Cambridge, împlineşte un an. Kensington Palace a publicat trei noi fotografii cu micul prinţ
Sursa foto:Kensington Palace ‏ Vizualizari:

Louis, al treilea copil al Ducelui şi Ducesei de Cambridge, împlineşte un an. Kensington Palace a publicat trei noi fotografii cu micul prinţ

Prinţul Louis de Cambridge, cel mai mic dintre cei trei copii ai cuplului William-Kate, împlineşte astăzi un an. În cinstea primei lui aniversări, la Westminster Abbey vor fi trase clopotele astăzi la prânz.

Palatul Kensington a publicat un nou set de fotografii oficiale cu micul prinţ. Fotografiile au fost făcute de ducesa de Cambridge, Kate, în această lună, la reşedinţa din Norfolk.

View image on TwitterView image on Twitter

Louis Arthur Charles a venit pe lume la 23 aprilie 2018 şi a avut, la naştere, 3,8 kilograme.

Şi-a făcut prima apariţie publică în braţele mamei sale, Kate, la doar câteva ore după naştere.

(w460) Prima foto

Micuţul a venit pe lume în aceeaşi maternitate unde s-au născut fraţii săi: la 22 iulie 2013, prinţul George şi la 2 mai 2015, prinţesa Charlotte.

Tot la Spitalul St.Mary din Londra s-a născut, în 1982, şi Prinţul William, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, Prinţul Charles.

Prinţul Louis este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după prinţul Charles, prinţul William, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Similare
RECOMANDĂRI