Ghid de distracţie la Marele Picnic cu trupa TAXI de la Mileştii Mici
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ghid de distracţie la Marele Picnic cu trupa TAXI de la Mileştii Mici

Au mai rămas zile numărate până la cea mai incendiară petrecere în aer liber din această lună! Nu uitaţi să vă eliberaţi întreaga zi de 25 mai, pentru că nu puteţi nicidecum rata MARELE PICNIC cu trupa TAXI din această sâmbătă! Vom spunem „Pa-pa!” Primăverii şi vom întâmpină Vara la cea mai tare petrecere la iarbă verde! Iată ce ţi-au pregătit organizatorii evenimentului pentru această petrecere:

Sangria nelimitată pe toată durata evenimentului
 
Vin, fructe şi gheaţă – o combinaţie ideală pentru o băutură de vară. Sangria GRATUITĂ, nelimitat pe toată durata evenimentului – o reţetă ideală pentru o sărbătoare memorabilă la aer curat, alături de cei dragi.
 

 
Excursie într-o colecţie de Guiness Book şi Şcoala Vinului
 
Ştiai că preţul unui bilet la MARELE PICNIC cu trupa TAXI include şi o excursie în cea mai mare colecţie de vinuri din lume, menţionată în Cartea Recordurilor Guiness, şi o degustare a vinurilor „Mileştii Mici” ghidată de specialişti? Toţi doritorii de a vedea ce se ascunde sub cel mai tare picnic la iarbă verde vor putea participa la o călătorie subterană! Aceasta va fi organizată în limbile română şi rusă.
 
Concursuri pentru întreaga familie
 
La MARELE PICNIC cu trupa TAXI familia nu este doar celula societăţii, ci reprezintă o echipă care poate câştiga multe premii, participând la numeroasele concursuri şi starturi vesele. Veţi avea la dispoziţie destul spaţiu pentru a juca badminton, volei, frisbee şi altele. (P.S. Nu uitaţi să le luaţi cu voi)
 
Concursuri gastronomice
 
Cei mai „mâncăcioşi” oaspeţi ai evenimentului vor putea participa la cele mai trăsnite concursuri gastronomice, unde viteza şi mărimea stomacului vor fi apreciate cu premii, zâmbete şi admiraţie din partea spectatorilor.
 

 
O ladă de spumant poate fi a ta!
 
Organizatorii au pregătit o ladă de vin spumant „Mileştii Mici” pentru echipa care va câştiga turneul la Wine Pong Gigantic, ce se va desfăşura în zona de distracţii pe toată durata evenimentului!
 
Activităţi pentru copii
 
Cei mici vor fi o prioritate la eveniment! Pentru ei a fost pregătit un program bogat cu jocuri vesele şi distracţii în aer liber.
 
 
Aniversarea celor de la MUZ FM
 
Marele Picnic cu trupa TAXI este locul potrivit pentru a serba o zi de naştere! Cei de la radio MUZ FM vor face exact asta! Ne promit că va fi distractiv, revigorant şi cu multă muzică bună! Vizitează Zona MUZ FM pentru a le spune „La Mulţi Ani!” şi a primi plăcere de la surprizele pregătite de celebraţi: Selfie Box, Concursuri şi premii din partea MUZ FM, Concursul „Name that Song”, iar la final, un tort de sărbătoare absolut delicios!
 
Cum să ajungi la eveniment
 
Pe tot parcursul MARELUI PICNIC cu trupa TAXI, cei care doresc să participe la eveniment vor putea utiliza transportul special organizat, care va circula conform itinerarului: Restaurantul Garrison – CVC „Mileştii Mici” – restaurantul Garrison. Preţul călătoriei va fi de 5 lei într-o direcţie, iar ruta va fi disponibilă începând cu ora 11:30. Adresa restaurantului – şoseaua Hînceşti, 2.
 

 
Lucrurile pe care să le iei cu tine
 
Pentru a savura evenimentul la maxim, persoanele sunt îndemnate să ia cu ei un coş de picnic cu apă potabilă, şerveţele, pălării sau şepci şi ochelari de soare! În plus nu uita să incluzi o pătură şi diverse jocuri active! Accesul cu propriile alimente sau grătare este interzis.
 
Concertul trupei TAXI
 
Marele Picnic va culmina cu un concert excepţional susţinut de trupa TAXI. Vei fi nevoit să-ţi cuplezi centura de siguranţă şi să te aliniezi la startul unei curse de hituri - „Jumătatea mea”, „Cele două cuvinte”, „Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!
 

 
Cum să achiziţionezi bilete la eveniment
 
Mai jos găsiţi răspuns la întrebarea „de unde putem cumpăra bilete la Marele Picnic cu Trupa Taxi”. Până în ziua evenimentului acestea sunt 180 de lei, iar în ziua picnicului vor fi 200 de lei.
 
  1. Online prin intermediul platformelor Afisha.md şi Mticket.md
  2. Fizic la Magazinul de firmă Mileştii Mici (Chişinău, str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni 45) sau la Vinoteca Wine.MD (Chişinău, str. Puşkin 15)
  3. În ziua evenimentului, direct la intrare.
 
Copiii până la 12 ani vor intra GRATUIT la eveniment, iar cei mai mari de 12 ani vor
avea acces doar însoţiţi de părinţi şi cu biletul de intrare.
 
Iar acum asigură-te că ai destulă memorie în telefon pentru nişte poze beton şi ia cu tine toţi prietenii pentru a împărtăşi cu ei emoţiile pozitive! Te aşteptăm, începând cu ora 12:00, în cei 15000 m2 de lângă CVC ”Mileştii Mici”.
 
(P.)
Similare
RECOMANDĂRI