Filmul „La Gomera”, propunerea României la Oscar, va mai putea fi văzut la Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Filmul „La Gomera”, propunerea României la Oscar, va mai putea fi văzut la Chişinău

LA GOMERA (2019), cel mai nou film al marelui regizor român Corneliu Porumboiu, va putea fi văzut începând cu 24 octombrie la Cinematograful Patria Multiplex din Chişinău.

Prezentat în premieră mondială în Competiţia de la Cannes, cel mai mare festival de cinema din lume, şi desemnat să reprezinte România la Premiile Oscar, „La Gomera” este un spectaculos film poliţist pentru marele public şi îi are în rolurile principale pe celebrul actor Vlad Ivanov şi fotomodelul de succes mondial Catrinel Menghia (Marlon).

Vlad Ivanov îl interpretează pe Cristi, un poliţist român corupt implicat într-o afacere de 30 de milioane de euro cu mafia. El ajunge în insula La Gomera din Spania pentru a învăţa „el silbo”, un limbaj fluierat folosit de localnici. Limbajul codat l-ar putea ajuta să elibereze un traficant aflat în arest la Bucureşti şi singurul din bandă care ştie unde sunt ascunşi banii.

Inspirat din filmele noir americane, „La Gomera” a fost filmat în România, Spania şi Singapore.

Lungmetrajul este lansat în Republica Moldova de Asociaţia Cineaştilor Independenţi ALTERNATIVE CINEMA, după ce a deschis, cu o sală arhiplină, a cincea ediţie a Zilelor Filmului Românesc de la Chişinău.
Similare
RECOMANDĂRI