Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Fabrica de selfie-uri în Marea Britanie

Într-un centru comercial din vestul Londrei s-a deschis o ... fabrică de selfie-uri. Cine vrea să posteze fotografii pe Instagram în diverse ipostaze sau din diverse colţuri ale lumii, nu trebuie decât să viziteze încăperile fabricii de selfie-uri.

Pentru mai puţîn de 10 lire sterline pe oră, amatorii de selfie-uri îşi pot face o mulţime de poze. Unii au ajuns chiar la performanţa de câteva sute de selfie-uri. 

Sunt cele mai năstruşnice fundaluri pentru fotografii, dar şi o mică recuzită, pentru ca poza de Instagram să fie cât mai reuşită. Pentru costumaţie însă puteţi veni cu valizele cu haine de acasă, pentru a schimba vestimentaţia la fiecare poză.

Proiectul durează 6 săptămâni. După ce se încheie, cei ce au avut ideea fabricii de selfie-uri, speră să meargă şi în alte centre comerciale, din Londra sau din alte oraşe britanice. Nu este un proiect lipsit de controverse, iar  unele voci afirmă că şi aşa oamenii au devenit super obsedaţi să şi facă selfie-uri oriunde şi oricând, iar un asemenea proiect nu face decât să alimenteze această obsesie.
Similare
RECOMANDĂRI