Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Descoperă secretele fotografiei de modă cu un fotograf din R. Moldova, ajuns în revista Vogue Italia

Fotografia de modă nu are valoare dacă lipsesc atitudinea şi culoarea. În asta consta, de fapt, măiestria unui fotograf care lucrează în acest domeniu fascinant. Astăzi îl cunoaştem pe Nathaniel Kowalsky, un tânăr care îmbină armonios mai multe profesii din industria modei. Este fashion editor, stilist, fotograf, dar a fost şi model.

Stilistul şi fotograful de modă Nathaniel Kowalsky este un tânăr a cărui imaginaţie depăşeşte orice aşteptări. Îndrăzneţ din fire, reuşeşte să realizeze cele mai inspirate poze fashion. Lucrările sale au fost prezentate şi in paginile revistei Vogue din Italia. A ajuns la acest nivel inalt după ce şi-a antrenat potenţialul în mai multe profesii.

În fotografia de modă trebuie să simţi culorile, să fii conectat la realităţile din jur si să ai o semnătură personalizată, spune tânărul. De aceea, Nathaniel încearcă să fie mereu diferit.

 Materialele artistice realizate de Nathaniel reprezintă „o capsulă de creaţie” realizată într-un stil iesit din comun. O confirmă cei care deruleaza proiecte împreună cu talentatul fotograf.
 
BETA Nathaniel Kowalsky are planuri mari. El îşi doreşte să devină colaborator al celor mai cunoscute reviste internaţionale, astfel încât sa ţina mereu pulsul tendintelor în industria modei.
Similare
RECOMANDĂRI