Cel mai lung zbor fără escală din lume, New York – Sydney, a durat 19 ore
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cel mai lung zbor fără escală din lume, New York – Sydney, a durat 19 ore

De la New York la Sydney în 19 ore şi 16 minute. Atât a durat călătoria cu avionul pentru pasagerii companiei australiene Qantas. A fost cel mai lung zbor fără escală din lume cu un avion comercial.

Avionul Qantas 7879 a decolat vineri seară de pe aeroportul John F. Kennedy din New York şi a aterizat pe aeroportul Kingsford Smith din Sydney duminică dimineaţă. În total, a fost parcursă o distanţă de 16.200 de kilometri.


Qantas@Qantas

Find out more about what happened on our for here: http://bit.ly/2MwiXKc 

RECORD-BREAKING DIRECT NEW YORK TO SYDNEY FLIGHT TOUCHES DOWN

Keep up to date with Qantas' latest news and information, media releases, articles, images and more with the Qantas News Room.

qantasnewsroom.com.au
336
4:08 AM - Oct 20, 2019
Twitter Ads info and privacy

141 people are talking about this

La bord au fost 40 de pasageri, între care directori ai companiei Qantas, oameni de ştiinţă şi jurnalişti, şi 10 membri ai echipajului. Patru piloţi s-au succedat la comenzile avionului.

În tot acest timp, cercetători de la două universităţi australiene au monitorizat nivelul de melatonină - 'hormonul somnului' şi modul în care s-au hrănit pasagerii. Au fost testaţi şi cei patru piloţi: echipaţi cu dispozitive care le măsurau undele cerebrale şi nivelul de vigilenţă.

A fost primul dintr-o serie de trei zboruri pe distanţe foarte lungi prevăzute de compania australiană în 2019.

Până acum, cel mai lung zbor comercial fără escală a fost operat de compania Singapore Airlines, între Singapore şi Newark, cu o durată de 18 ore şi 30 de minute.

Similare
RECOMANDĂRI