Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, începe pe 6 mai repetiţiile pe scena de la Tel Aviv

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru concursul Eurovision. Anna Odobescu, reprezentanta Republicii Moldova la competiţia muzicală europeană, începe pe 6 mai repetiţiile pe scena de la Tel Aviv. Cântăreaţa basarabeană va evolua în cea de-a doua semifinală, care va avea loc pe 16 mai.

Învingătoarea concursului naţional Eurovision, care va reprezenta Republica Moldova la Tel Aviv, spune că pregăteşte un show deosebit.

„Vom avea un show bazat pe artă, aşa cum demult nu s-a mai văzut la Eurovision. Credem că acest lucru va surprinde plăcut publicul. În ultima perioadă toţi folosesc grafica de pe calculator, iar arta a rămas pe al doilea loc”, a spus Anna Odobescu.
 
Învingătoarea etapei naţionale va evolua pe scena de la Tel Aviv în a doua semifinală, ce va avea loc pe 16 mai. Alături de reprezentata Republicii Moldova pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din alte 17 state, printre care România, Elveţia şi Rusia. Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala ediţiei Eurovision Song Contest 2019, ce va avea loc pe 18 mai.
Similare
RECOMANDĂRI