Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Jocurile Europene de la Minsk sunt la TVR MOLDOVA

Cea de a doua ediţie a Jocurilor Olimpice Europene de la Minsk sunt în direct la TVR MOLDOVA. Începând cu 21 iunie şi până pe 30 iunie toate privirile se vor îndrepta spre Minsk. Postul nostru de televiziune vă aduce spectacolul sportiv pe micile ecrane cu comentarii din România.

Începând cu 21 iunie reporterii TVR vă vor pune la dispoziţie transmisiuni în direct, reportaje, interviuri şi ştiri de ultimă oră din capitala Belarusului.

Din 24 şi până pe 28 iunie, jurnalistul Vitalie Enache vine în fiecare seară de la ora 21.00 cu analiza competiţională a zilei la emisiunea Arena.

La Jocurile Europene de la Minsk vor participa 50 de sportivi din Republica Moldova. Ei vor lua parte la 10 din cele 15 probe – lupte libere, box, sambo, judo, kaiac-canoe, ciclism, tir cu arcul, badminton, tenis de masa şi tir sportiv.

În total, peste 4000 de sportivi din 50 de ţări vor concura la cele 15 probe sportive, 10 dintre acestea contând pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor.

Probele sportive se vor desfăşura pe 15 complexe sportive moderne din capitala Belarusului. Satul olimpic va găzdui 6000 de sportivi, antrenori şi membri ai staff-urilor tehnice.

Jocurile Europene reprezintă un eveniment multi-sportiv internaţional organizat de Asociaţia Comitetelor Europene Olimpice pentru atleţii europeni. Prima ediţie a avut loc în vara anului 2015 în capitala Azerbaidjanului, Baku. Minsk-ul va găzdui cea de-a doua ediţie.

Urmăriţi-ne în fiecare zi atât în eter cât şi pe paginile oficiale ale TVR MOLDOVA, pe site-ul www.tvrmoldova.md şi pe pagina noastră de Facebook.
Similare
RECOMANDĂRI