Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Boxerii şi arcaşii basarabeni au plecat la Jocurile Europene de la Minsk

Merg după medalii la Jocurile Europene de la Minsk. Lotul naţional de box al Republicii Moldova a plecat astăzi spre capitala Belarusului, acolo unde sportivii basarabeni îşi vor încerca puterile în ring alături de cei mai tari boxeri ai Europei. Împreuna cu boxerii au plecat şi cei doi arcaşi din partea Republicii Moldova.

Mai bine de jumătate din cei 8 boxeri care vor reprezenta Republica Moldova la Jocurile Europene de la Minsk sunt discipoli ai şcolii din Grimăncăuţi. Unul dintre ei este şi greul Alexei Zavatin, care îşi doreşte să spargă gheaţa şi să urce pe podium în categoria + 91 de kg.

Tot la o medalie speră şi Dorin Bucşa, din Hânceşti. Singura fată din lot este Cristina Cravcenco. Sportiva din Tiraspol s-a pregătit pentru competiţia de la Minsk împreună cu băieţii.

Antrenorul lotului national de box spune că sportivii basarabeni sunt în formă maximă. 

Tot astăzi spre Minsk au plecat şi cei doi arcaşi, Dan Olaru şi Alexandra Mârca. Ea a obţinut recent calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Jocurile Europene de la Minsk încep pe 21 iunie. Republica Moldova va fi reprezentată la mare competiţie din Belarus de 49 de sportivi.
Similare
RECOMANDĂRI