MATINALII

MATINALII
MATINALII

Frumoşi şi diferiţi. Tineri, profesionişti şi dedicaţi. Nu o spun ei, ci telespectatorii care îi răsplătesc cu încredere an de an. MATINALII dau tonul dimineţilor frumoase!

MATINALII susţin promovarea a tot ce înseamnă românesc. Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineaţă să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informaţii interesante, reportaje pe teme diverse, cu invitaţi speciali de pe ambele maluri de Prut, care alină şi dorul diasporei.

Ei ajung acolo unde alţii nu au acces. Află poveşti ale oamenilor care ne fac mândri că suntem români, oameni simpli, cu realizări măreţe. Reînvie spiritul naţional, cunosc personalităţi, îşi amintesc istoria neamului, promovează literatura română, educaţia şi studiile europene.

MATINALII fac echipă bună cu studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova şi Tîrgu Mureş. Emisiunea produsă şi difuzată în direct, de TVR MOLDOVA conectează telespectatorii la actualitatea socială, culturală, economică de pe ambele maluri ale Prutului.
Nu rataţi întâlnirile cu Anatol Guzic, Tinka Mardari, Sandu Scobioala şi Mihai Suvac, de luni până vineri, de la ora 7:00 la 10:00 pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3, şi de la ora 9:00 la 10:00 pe TVR INTERNAŢIONAL.

 
ANATOL GUZIC
„Scena, camera, studioul, condeiul, spectatorii şi telespectatorii, lumina, acţiune!”- este expresia esenţială, care pune pe jar întrega mea activitate în calitate de actor, prezentator şi „un pic” de scriitor. Sunt domeniile în care creativitatea mea zburdă ca un copil ce ajunge pentru prima dată în parcul de distracţii. Ador să descopăr lumi noi, să le dau culoare, un strop de vitaliate şi să le împart cu oamenii iubitori de viaţă. 


 
TINKA MARDARI
Visurile devin realitate! Asta s-a întâmplat şi în cazul meu. Mica vedetă, actriţa de pe scenă şi-a dorit întotdeauna să ajungă şi pe ecrane. MATINALII mi-au deschis larg braţele şi au dat curs visului meu. Provocarea a început, iar eu sunt pregătită să învăţ de la cei mai buni, să muncesc pentru telespectatorul român. Fiţi alături de noi zi de zi, să ne inspiraţi şi să simţim, de fiecare dată, că ne sunteţi aproape, oriunde v-aţi afla!

SANDU SCOBIOALA
Fac parte din echipa MATINALII de mai bine de un an şi da, sunt extrem de mândru! Trăiesc prezentul şi iubesc viaţa, şi asta încerc să o transmit în fiecare emisiune, prin discursul meu sau în discuţiile cu invitaţii. Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă, iar noi depunem maximum efort pentru ca telespectatorii care urmăresc MATINALII să aibă o dimineaţă şi o zi perfecte!

 
MIHAI SUVAC
Drumul meu în televiziune începe odată cu venirea la MATINALII. Responsabilitatea pe care mi-am asumat-o e să trezesc o ţară întreagă cu arome din bucătaria românească şi cea internaţională. Aici vă aduc prospeţimea produselor, longevitatea şi noua abordare a bucătăriei tradiţionale. Eu sunt Chef Mihai, cel care vă ţine gusturile în suspans.

 VIOLETA SCRIŞU
Mă bucur că pot aplica toate ideile şi cunoştinţele mele într-o redacţie modernă, cu principii şi valori care au în prim-plan interesul telespectatorilor. Cel mai important lucru este că aici pot să mă exprim liber. MATINALII m-au făcut să înţeleg că-mi place divertismentul şi mi-au oferit încrederea că la noi poate exista jurnalismul clasic, pe care l-am învăţat din manuale. Pentru mine, reporteria nu este o muncă, ci o plăcere. Nicio zi nu este ca precedenta, iar asta e minunat şi palpitant!CĂTĂLINA RUSSU
Sunt Cătălina şi am crescut cu Televiziunea Română. Mereu mi-am dorit să pot face în viaţă ceea ce îmi place, iar munca mea să contribuie la promovarea adevăratelor valori. MATINALII mi-au oferit această oportunitate. Să educăm împreună şi să contribuim la buna dezvoltare a unei societăţi informate!

CARINA MULLER
Atunci când spunem REC, povestim despre oameni care inspiră, oameni model, care sculptează caractere. Eu sunt la o intersecţie unde arta şi cultura îşi dau mâna, unde, în spiritul valorilor româneşti, descoperim frumosul.

CAROLINA COSTIN
Este cea mai mare provocare să mă descriu. Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare. Sunt înnebunită după animale, pentru că îmi oferă acea energie pură, de care am nevoie atât de mult. Dar cel mai important este că ador să fiu utilă şi tocmai acest lucru mă face să fiu parte a acestei frumoase şi tinere echipe! Să facem istorie! 


ION RAILEAN
Apreciez oamenii simpli, dar care au ceva de spus. Scopul meu în acest proiect este acela de a descoperi tot ce este de interes pentru românii de pretutindeni - poveşti de viaţă, întâmplări adevărate şi momente unice. Nu mă mulţumesc cu puţin, de aceea sunt gata să merg până în pânzele albe, când e vorba despre un reportaj captivant. Staţi aproape, MATINALII au ce spune!

 
 
 
 
RECOMANDĂRI