ZdG: Adriana Beţişor a depus cerere de eliberare din organele Procuraturii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

ZdG: Adriana Beţişor a depus cerere de eliberare din organele Procuraturii

Adriana Beţişor, şefa adjunctă a Procuraturii Anticorupţie a depus cerere de eliberare din organele Procuraturii. Cererea a fost depusă marţi, 6 august 2019, pe numele procurorului general interimar, Dumitru Robu.

După demisia lui Viorel Morari din funcţia de şef al Procuraturii Anticorupţie, Adriana Beţişor a deţinut, pentru o scurtă perioadă funcţia de şef interimar al Procuraturii Anticorupţie, însă şi-a dat demisia la începutul lunii iulie. Ea a continuat să exercite funcţia de şef adjunct al Procuraturii Anticorupţie.

Informaţia despre faptul că Adriana Beţişor a depus cerere de eliberare din organele procuraturii a fost confirmată pentru ZdG de către surse din cadrul Procuraturii Generale. C

Adriana Beţişor este procurora care a instrumentat în ultimii ani mai multe dosare privind frauda bancară, dar şi cea care a gestionat dosarul penal în care fostul premier Vladimir Filat a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare, în urma unui denunţ depus de către Ilan Şor.

Adriana Beţişor a fost numită în funcţia de procuror în cadrul Procuraturii Anticorupţie, prin ordinul procurorului general Valeriu Zubco, la 14 iunie 2011.

Similare
RECOMANDĂRI