Viorel Morari spune că, anterior, Igor Dodon i-a spus direct că Alexandr Stoianoglo va fi procurorul general al R. Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Viorel Morari spune că, anterior, Igor Dodon i-a spus direct că Alexandr Stoianoglo va fi procurorul general al R. Moldova

Şeful suspendat al Procuraturii Anticorupţie Viorel Morari spune că a avut două întâlniri cu şeful statului Igor Dodon, în calitate de reprezentant al Procuraturii Anticorupţie. La ultima întâlnire, Viorel Morari sugerează că Igor Dodon s-a arătat convins că Alexandr Stoianoglo va fi ales procurorul general al Republicii Moldova.

„Am înţeles de la preşedintele Igor Dodon că procurorul general va fi domnul Stoianoglo. De fapt, din cei patru candidaţi, şi eu consideram că domnul Stoianoglo ar putea fi selectat. El a spus direct, că va fi domnul Stoianoglo”, a declarant Viorel Morari în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV.

De menţionat că postul de televiziune a încercat să îl telefoneze în direct pe Igor Dodon pentru a-I oferi dreptul la replica, însă acesta nu a răspuns la apel.

De asemenea, Igor Dodon a fost interest de soarta judecătorilor Ion Druţă şi Sternioală Oleg şi dacă aceste dosare nu cumva influenţează organizarea Adunării Generale a Judecătorilor.

La aceeaşi întâlnire, Viorel Morari spune că a fost întrebat de Igor Dodon dacă Procuratura Anticorupţie investighează acţiunile lui Andrei Năstase.
„Atunci am spus că desigur că facem investigaţii, dar facem şi investigarea finanţării PSRM”, a mai spus Viorel Morari.
Similare
RECOMANDĂRI