Viorel Morari, despre dosarul deschis pe numele său pentru îmbogăţire ilicită şi spălare de bani: Procurorul general a trişat
Sursa foto:agora.md Vizualizari:

Viorel Morari, despre dosarul deschis pe numele său pentru îmbogăţire ilicită şi spălare de bani: Procurorul general a trişat

Şeful suspendat al Procuraturii Anticorupţie a oferit în cadrul unei emisiuni televizate unele explicaţii cu privire la cel de-al doilea dosar intentat pe numele său, pentru îmbogăţire ilicită şi spălare de bani.

Viorel Morari spune că procurorul general a trişat atunci când a prezentat date din dosar. Acesta spune că informaţii cu referire la întreprinderea Irarom-Grup au fost prezentate doar pentru anii 2016-2017, iar asta nu ar fi corect.

De asemenea, Viorel Morari a declarat, în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV că nu a contribuit financiar în această companie:

„Procurorul general a trişat. A arătat secvenţial, nu a luat în calcul toată perioada agentului economic. Eu nu am contribuit financiar la această companie. Există investigaţii care o să stabilească”.

În legătură cu acuzaţiile că ar fi intervenit, pentru ca ANRE să aprobe un tarif mult mai mare pentru firma afiliată familiei sale, în comparaţie cu tarifele stabilite pentru companiile similare.

„Nu am făcut careva intervenţii. Este organ colegial (ANRE), pot fi audiaţi (conducerea ANRE). În circumstanţele în care eu am făcut careva intervenţii sau tariful s-a stabilit ilegal, aceasta se va demonstra în cadrul urmăririi penale”.

Viorel Morari a mai spus că fratele său este sau a fost acum seara audiat mai bine de 4 ore, făcând declaraţii în legătură cu veniturile sale şi ale familiei Morari şi bănuielile înaintate de procurori.
 
Similare
RECOMANDĂRI