Sursa foto:Politia Vizualizari:

VIDEO. Un tânăr de 24 de ani, originar din raionul Drochia, riscă până la 2 ani de închisoare pentru furtul unui automobil

Un tânăr de 24 de ani, originar din raionul Drochia, este cercetat penal de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie a sec. Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru furt.

La data de 20 noiembrie curent, Inspectoratul de Poliţie Botanica, a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că de pe bd. Cuza Vodă, a fost sustras un automobil de marca „Daihatsu”.

La faţa locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanţelor. Victima, un bărbat de 75 de ani, a comunicat că a depistat lipsa automobilului în jurul orei 2:30. 

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 40 000 lei.

Poliţiştii imediat au dispus mai multe acţiuni de investigaţiei şi urmărire penală pentru stabilirea circumstanţelor şi depistarea automobilului. Astfel, în urma măsurilor întreprinse automobilul a fost depistat pe str. Uzinelor.

Urmare a acţiunilor întreprinse de către ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală, suspectul în comiterea infracţiunii a fost identificat şi reţinut. În cadrul acţiunilor procesual penale acesta şi-a recunoscut vina, declarând că a sustras automobilul pentru a-l vinde la punctele de colectare a metalului uzat.

În privinţa acestuia a fost iniţiată o cauză penală pentru „Furt”. Tânărul riscă amendă în mărime de până la 32 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Similare
RECOMANDĂRI