Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un bărbat din Ialoveni riscă detenţie pe viaţă, după ce a încercat să omoare un tânăr din Chişinău

Ofiţerii secţiei investigare infracţiuni a Inspectoratului de Poliţie Ciocana de comun cu procurorii au reţinut un bărbat de 42 ani, din raionul Ialoveni, care este bănuit în săvârşirea infracţiunii de omor.

Astfel, în dimineaţa zilei de 30 august, serviciul de garda a IP Ciocana, a fost sesizat despre faptul că pe str.Uzinelor din mun. Chişinău, se află un bărbat rănit. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că victima, un tânăr de 25 de ani a fost rănit în rezultatul unui conflict.

În urma măsurilor speciale de investigaţie şi acţiunilor de urmărire penală, poliţiştii au stabilit că suspectul în vârstă de 42 de ani, având scopul de a-l ucide, i-a aplicat o lovitură în regiunea umărului stâng cu un cuţit, cauzându-i o plagă tăiat-înţepată victimei.

Acesta, însă nu şi-a realizat intenţia până la capăt, deoarece a fost oprit de către mai multe persoane care erau în preajmă. Victima a fost preluată de o ambulanţă în scurt timp şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cadrul acţiunilor procesual penale suspectul şi-a recunoscut vina, confirmând că între el şi victimă era un conflict mai vechi.

Bărbatul este cercetat penal pentru omor şi riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă. La moment acesta este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Similare
RECOMANDĂRI