Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Un bărbat a fost reţinut în flagrant după ce a sustras geanta unei femei în faţa a doi poliţişti

Un tânăr de  24 ani, originar din raionul Dubăsari, a fost reţinut în flagrant delict de doi poliţişti pentru comiterea unui jaf, în sectorul Ciocana, după ce a sustras geanta unei femei.

Cazul a avut loc la data de 13 aprilie, pe strada Vadu lui Vodă din sectorul Ciocana. În timp ce victima, o femeie în vârstă de 60 ani, se afla la o staţie a transportului public, individul s-a apropiat de ea şi în mod deschis i-a sustras geanta în care se aflau bunuri materiale, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Doi poliţişti care se aflau în preajmă a fost imobilizat. tânărul. Deşi poliţiştii se aflau înafara orelor de muncă, aceştia au fugit după tânăr, ca într-un final să-l prindă. Imediat a fost sesizat  Inspectoratul de Poliţie a sectorului Ciocana. Astfel tânărul a fost escortat la Inspectorat pentru audieri. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate  alcoolică.

În cadrul acţiunilor procesual penale poliţiştii au stabilit că individul nu acţiona de unul singur, acesta mai avea doi complici. Astfel, în urma acţiunilor speciale de investigaţii întreprinse de poliţişti, aceştia au fost reţinuţi. Ei s-au dovedit a fi locuitori a r-nului. Dubăsari, cu vârstele de 28 ani şi 41 ani, care se deplasau cu automobilul de model ”Ford Transit”,  anterior fiind judecaţi, pentru furt şi jaf.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, în Izolatorul Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău şi sunt cercetaţi pentru jaf, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

 

Similare
RECOMANDĂRI