VIDEO. Tânăr reţinut şi cercetat penal  pentru furt din locuinţă. O parte din bunurile a reuşit să le vândă
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Tânăr reţinut şi cercetat penal pentru furt din locuinţă. O parte din bunurile a reuşit să le vândă

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar dintr-o localitate din r-nul. Criuleni, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru furt din locuinţă.

Cazul a avut loc la finele lunii iulie, poliţiştii fiind alertaţi de către proprietara  în vârstă de 66 ani, din com. Ciorescu, comunicând că din locuinţă i-au fost sustrase mai multe bunuri materiale. La faţa locului forţele de ordine au stabilit că individul a pătruns în casă prin forţarea spargerea uşii de la intrare de unde a sustras tehnică de uz casnic, 12 sticle de băuturi alcoolice şi alte bunuri materiale. Prejudiciul fiind estimat la 31 680 lei.

 În cadrul acţiunilor procesual penale individul şi-a recunoscuc vinovăţia comunicând poliţiştilor că o parte din bunurile sustrase a reuşit să le vândă obţinând un profit. Este de menţionat că tânărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracţiuni similare.

În acest caz a fost  iniţiată o cauză penală pentru furt, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI