Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Doi bărbaţi reţinuţi de poliţie pentru viol

Doi bărbaţi cu vârstele de 30 ani, originari din capitală, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Râşcani, fiind bănuiţi că ar fi violat o domnişoară de 29 ani, domiciliată în Capitală.

Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 7 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că, aceştia erau cunoscuţi de mai mult timp şi ar fi mers la unul din ei acasa, unde ambii suspecţi ar fi agresat-o fizic, întreţinând mai multe acte sexuale cu victima, contra voinţei acesteia.

În apartament poliţiştii au depistat şi un aparat confecţionat artizanal destinat consumului de droguri, un pacheţel de tip zip-lock cu rămăşiţe de substanţe cu miros specific, obiectele fiind sigilate,  ridicate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău .Ei sunt cercetaţi penal pentru viol, şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Similare
RECOMANDĂRI