Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Momentul în care un bărbat din Chişinău fură o bancnotă de 500 de lei de la o bătrână, ameninţând-o cu răfuiala fizică. Acesta riscă până la 7 ani de închisoare

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost reţinut de către ofiţerii Secţiei investigare infracţiuni a Inspectoratului de Poliţie Botanica de comun cu poliţiştii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, la scurt timp după comiterea unui jaf. Aanterior, suspectul a fost judecat pentru comiterea diferitor genuri de infracţiuni.

Suspectul, la data de 17 noiembrie, în timp ce se afla într-un magazin amplasat pe bd. Decebal, profitând de neatenţia unei femei, a sustras o bancnotă de 500 de lei. La faţa locului,poliţiştii au stabilit că din buzunarul femeii în vârstă de 71 de ani, a căzut bancnota cu nominalul de 500 de lei, pe care suspectul a ridicat-o.

La solicitările femeii de a-i întoarce banii, bărbatul a refuzat, dând dovadă de un comportament violent şi ameninţând cu răfuiala fizică, dupa care a fugit de la locul comiterii infracţiunii. Acţiunile bărbatului au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta magazinului.

În cadrul acţiunilor procesual penale întreprinse de către ofiţerii de investigaţie şi urmărire penală, au fost acumulate toate probele ce îi demonstrează vinovăţia. Suspectul şi-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenţie al Direcţiei de Poliţie şi este cercetat penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare, pentru fapta comisă el riscă până la 7 ani de închisoare.

Similare
RECOMANDĂRI