Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Într-un apartament din sec. Ciocana proprietarii au organizat speluncă de consum a substanţelor narcotice

Ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău, au intrat în posesia unei informaţii operative, precum că într-un apartament din sec. Ciocana, proprietarii au organizat speluncă de consum a substanţelor narcotice.

În acest context poliţiştii au desfăşurat un şir de măsuri, acumulând probe concludente în privinţa persoanelor implicate în organizarea consumului de substanţe narcotice cât şi comercializarea lor. Aceştea s-au dovedit a fi, doi fraţide 26 şi 40 ani, care în locuinţa proprie au organizat speluncă şi două femei de 33 de ani care comercializau susubstanţele narcotice, anterior toţi fiind judecaţi pentru infracţiuni similare. Indivizii au fost documentaţi pe parcursul lunilor martie-aprilie.

Totodată forţele de ordine au efectuat mai multe percheziţii autorizate în locuinţele suspecţilor, unde au depistat aparate confecţionate artizanal predestinate consumului de substanţe interzise, masă vegetală fărămiţată  cu miros specific. Acestea au fost  ridicate, sigilate şi transportate la Centrul tehnico-criminalistic ş iexpertize judiciare al IGP.

Indivizii sunt cercetaţi penal pentru organizarea ori întreţinerea speluncilor  pentru consumul drogurilor sau etnobotanicelor, care conform legislaţiei se pedepseşte cu amendă de la 27 500 lei la 57 500 lei sau cu închisoare de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI