VIDEO. Descinderi ale Poliţiei pentru destructurarea cazinourilor clandestine. Zeci de persoane depistate şi mii de lei ridicaţi
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Descinderi ale Poliţiei pentru destructurarea cazinourilor clandestine. Zeci de persoane depistate şi mii de lei ridicaţi

În perioada 10-20 noiembrie 2021, ofiţerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii,  sub conducerea procurorilor PCCOCS şi cu sprijinul de specialitate al mascaţilor de la BPDS „Fulger”, au desfăşurat  o amplă operaţiune comună, în timpul căreia au descins în mai multe cazinouri clandestine de pe teritoriul ţării, dar şi în municipiul Chişinău, raioanele Comrat şi Soroca.

Poliţia R. Moldova şi-a intensificat acţiunile îndreptate spre destructurarea unor asemenea ilegalităţi, fiind depistate 3 cazinouri clandestine în diferite regiuni ale ţării.
 
În unul dintre cazuri a fost deconspirată activitatea ilegală a unei săli de cazinou într-o încăpere din municipiul Chişinău.
  
Ca urmare a percheziţiilor, poliţiştii au depistat 11 persoane, fiind ridicate 6 mese de poker, fişe de poker, mijloace băneşti, telefoane mobile etc.
  
Sala a fost luată în locaţiune de la un agent economic, fiind amenajată drept un cazinou.
  
O altă descindere în forţă a poliţiştilor şi procurorilor, în comun cu angajaţii SPIA a MAI, a avut loc în localitatea Chirsova, raionul Comrat, unde într-o încăpere îşi desfăşura activitatea ilegală o sală cu jocuri de noroc.
  
În momentul operaţiunii, poliţiştii au depistat în local 15 persoane.  La fel, au fost ridicate mai multe tipuri de substanţe narcotice, un aparat confecţionat artizanal pentru consumul marijuanei, un pumnal, mai multe telefoane mobile, fişe pentru joc, precum şi circa 40 de mii de lei.
 
Totodată s-a stabilit că patru dintre ei au fost anterior judecaţi pentru furturi, jafuri, trafic de droguri şi apartenenţă la organizaţii criminale.
  
La moment sunt efectuate măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi atragerea la răspundere a persoanelor vinovate.
  
Poliţia în continuare îşi va concentra eforturile pentru a depista şi sancţiona persoanele care participă la organizarea şi coordonarea activităţilor clandestine de jocuri de noroc.

Similare
RECOMANDĂRI