Un tânăr şofer lipsit de dreptul de a conduce şi posibil sub influenţa drogurilor, depistat în trafic
Sursa foto:INP Vizualizari:

Un tânăr şofer lipsit de dreptul de a conduce şi posibil sub influenţa drogurilor, depistat în trafic

Un tânăr suspect în stare de ebrietate narcotică la volan şi lipsit de dreptul de a conduce a fost depistat în trafic de angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare.

Aseară, inspectorii de patrulare au obsevat un automobil de model Lexus care se deplasa cu viteză excesivă. Somat legal să stopeze pentru verificare, şoferul automobilului intenţionat a accelerat îndreptându-se spre or. Comrat, ignorând cerinţele ofiţerilor.

La scurt timp, conducătorul a fost stopat forţat în oraşul Comrat, acesta având un comportament neadecvat şi agitat. Supus verificărilor, s-a constatat că la volanul maşinii se afla un bărbat în vârstă de 25 ani, originar din Comrat şi care era privat de dreptul de a conduce orice autovehicul din motiv că a fost depistat în stare de ebrietate la volan.

Totodată, în salonul maşinii a fost depistat un pachet ce avea în interior o masă vegetală de culoare verde, iar comportamentul şoferului era caracteristic unei persoane care ar putea fi sub influenţa drogurilor. Acest fapt a dat de bănuit inspectorilor şi l-au escortat la spital pentru expertiză narcologică, însă acesta a refuzat categoric de a fi supus expertizei.

Ulterior, a fost chemată grupa operativă, iar conducătorul auto a fost condus la Inspectoratul de poliţie Cimişlia pentru documentarea cazului.

Şoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul narcologic şi contravenţional pentru depăşirea limitei de viteză, nesupunerea agentului de patrulare şi prin faptul că a condus mijlocul de transport fiind privat de acest drept prin hotărârea de judecată.

Similare
RECOMANDĂRI