Un tânăr riscă până la 4 ani de închisoare pentru comiterea mai multor furturi în sectorul Râşcani din Chişinău
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un tânăr riscă până la 4 ani de închisoare pentru comiterea mai multor furturi în sectorul Râşcani din Chişinău

Un tânăr de 25 de ani, din raionul Criuleni, a fost reţinut pentru comiterea mai multor furturi din oficii şi furturi de biciclete din scara unui bloc din sectorul Râşcani al Chişinăului.

Individul a comis cel puţin patru furturi pe teritoriul sectorului Râşcani, pe parcursul lunilor mai-iunie. Acesta a comis două furturi din oficii şi două de biciclete din scara unui bloc din sectorul Râşcani. Tânărul pătrundea în oficii pe timp de noapte prin forţarea geamurilor de unde sustragea bunuri materiale cum ar fi: laptop, telefoane mobile, iar bicicletele le sustrăgea din scara blocului unde intra prin acces liber şi observându-le fără supraveghere le sustrăgea. Astfel prin acţiunile sale a cauzat victimelor un  prejudiciu de 80 de mii de lei.

Tânărul a fost reţinut şi escortat la Inspectoratul de Poliţie pentru audieri. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia declarând că bunurile sustrase le vindea.

În prezent, el este plasat în arest pentru 30 de zile şi cercetat penal pentru furt, care potrivit legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu amendă de la 32 500 la 67 500 de lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la patru ani, se menţionează într-un comunicat de presă al Poliţiei Municipiului Chişinău.

Similare
RECOMANDĂRI