Un tânăr riscă amendă penală pentru uz de acte false
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Un tânăr riscă amendă penală pentru uz de acte false

Un bărbat este documentat de către poliţiştii de frontieră din punctul de trecere Briceni pentru uz de fals în acte oficiale. Acesta a prezentat la controlul frontierei certificatul de înmatriculare a mijlocului de transport cu indici vizibili de falsificare, iar acum riscă o amendă în mărime de până la 32 de mii de lei.

La linia de control s-a apropiat un mijloc de transport de model Renault Laguna la volanul căruia se afla un conaţional în vârstă de 27 de ani. În timpul verificărilor, poliţistul de frontieră a constatat unele divergenţe asupra elementelor de protecţie a certificatului de înmatriculare care ar fi eliberat de autorităţile poloneze, precum şi autenticitatea ştampilei privind trecerea reviziei tehnice pentru anul curent.

Conform informaţiilor primite de la sursa oficială, datele de înregistrare lipsesc, iar despre istoria autoturismului figurează ca fiind exportat din Olanda încă din anul 2011. Audiat, conducătorul auto a comunicat că şi-a perfectat actele personal, iar despre faptele depistate nu cunoaşte detalii.

Mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Briceni până la examinarea tuturor circumstanţelor. Bărbatul riscă conform art.361 al.1 CP al RM, o amendă în mărime de până la32 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Similare
RECOMANDĂRI