Un tânăr din Chişinău a fost reţinut, după ce s-a depistat că avea 50 de pacheţele de droguri asupra sa
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un tânăr din Chişinău a fost reţinut, după ce s-a depistat că avea 50 de pacheţele de droguri asupra sa

Poliţiştii din Chişinău au observat un tânăr de 29 de ani, care avea un comportament suspect. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliţie Râşcani, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

În cadrul procesului de documentare, poliţiştii au depistat asupra lui un rucsac, în care se aflau 50 pacheţele cu masa de culoare gălbuie şi cu miros specific. Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Acesta a declarat că obţinea venit de pe urma plasării drogurilor în locuri stabilite de către alte persoane, care se ocupau cu comercializarea drogurilor prin intermediul reţelelor de socializare. Pacheţelele a fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor.

În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri, actualmente acesta fiind plasat în arest pentru un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău .

Totodată ofiţerii de investigaţie întreprind acţiuni suplimentare în stabilirea circumstanţelor şi implicarea altor persoane în schema de comercializare a drogurilor.

Similare
RECOMANDĂRI