Un tânăr din Briceni, bănuit de furt din locuinţă, a fost reţinut de oamenii legii
Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un tânăr din Briceni, bănuit de furt din locuinţă, a fost reţinut de oamenii legii

Un tânăr în vârstă de 26 ani, originar din rainul. Briceni, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţie ai Inspectoratului de Poliţie Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, şi este bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

Poliţiştii au fost alertaţi de proprietarul apartamentului în vârstă de 45 ani, din or. Durleşti, care spune că din locuinţă au dispărut bunuri materiale.

Suspectul a pătruns în apartament prin deteriorarea geamului, de unde a sustras un televizor de model Samsung şi mijloace financiare, cauzând un prejudiciu în sumă de 10 000 lei. Acţiunile tânărului au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajma blocului de locuit.

În cadrul audierilor acesta şi-a recunoscut vinovăţia. Bănuitul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni similare. Acum a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile, în privinţa lui fiind pornită cauză penală pentru furt.

Conform legislaţiei penale în vigoare, riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI