Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Un minor din raionul Călăraşi ar fi furat 18 mii de lei dintr-o biserică. Cu banii şi-a cumpărat telefon mobil şi ochelari 5D

Un minor de 17 ani, originar din r-nul. Călăraşi, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de Poliţie Buiucani, fiind suspectat de comiterea unui furt. Acesta a fost judecat anterior pentru infracţiuni similare.

Poliţiştii au fost alertaţi în dimineaţa zilei de 22 aprilie, de către părintele Bisericii catolice amplasată pe str. M. Dosoftei, din sect. Buiucani al Chişinăului, care a comunicat că din casa parohială au fost sustrase mijloace financiare. Minorul a pătruns prin acces liber, unde prin deteriorarea lacătului de la sertarul mesei a sustras banii, cauzând un prejudiciu în sumă de 18 000 lei.

Suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectoratul de poliţie pentru audieri. Băiatul şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând poliţiştilor că din banii sustraşi şi-a procurat un telefon mobil de model Samsung şi okelari 5D.

Acum este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la  de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI