Un lot de mărfuri în valoare de aproximativ 50 000 lei, fără acte de provenienţă, reţinut la frontieră
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un lot de mărfuri în valoare de aproximativ 50 000 lei, fără acte de provenienţă, reţinut la frontieră

Poliţiştii de frontieră au reţinut un lot de mărfuri valorificat la o sumă de aproximativ 50 000 lei, fără acte de provenienţă. Este vorba despre lenjerie intimă pentru femei, care urma să ajungă pe piaţa neagră din R. Moldova, cu scop de comercializare.

În data de 4 februarie curent, la ieşirea din satul Palanca, r-ul Ştefan Vodă, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic pentru efectuarea controlului de rigoare un Mercedes Viano, cu numere de înmatriculare moldoveneşti. În urma verificării fizice a mijlocului de transport, sub scaune şi în compartimentele laterale ale vehiculului, inspectorii de frontieră au depistat 1.038 articole de lenjerie intimă pentru femei. Atât şoferiţa, cât şi pasagera aflată în mijlocul de transport nu au putut prezenta acte de provenienţă a mărfii transportate.

Marfa a fost ridicată şi depozitată la sediul Direcţiei regionale EST, unde va fi expusă evaluării. Din declaraţiile tinerei de 36 de ani, care conducea microbuzul, s-a dovedit că marfa urma să ajungă pe piaţa neagră din R. Moldova, cu scop de comercializare.

În continuare, cazul este cercetat sub toate aspectele, în vederea stabilirii elementelor unei infracţiuni penale sau contravenţionale, cu ulterioare atrageri la răspundere a persoanelor care se fac vinovate.

Similare
RECOMANDĂRI