Un locuitor al Chişinăului, cercetat pentru furturi. A fost anterior judecat pentru infracţiuni similare
Sursa foto:Poliţia Capitalei Vizualizari:

Un locuitor al Chişinăului, cercetat pentru furturi. A fost anterior judecat pentru infracţiuni similare

Un locuitor al Chişinăului, în vârstă de 49 de ani, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţii a IP Buiucani a Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de săvârşirea a două furturi. Suspectul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni similare.

În primul caz, bănuitul, profitând de neatenţia victimei, a sustras de pe pragul unui magazin alimentar amplasat pe str. O.Ghibu, un ciocan rotopercutor în valoare de 2600 lei.

Al doilea caz surprins şi de camerele de supravheghere a fost înregistrat pe data de 11 august, pe str.O. Ghibu din sectorul Buiucani al capitalei. Individul, trecând pe lângă automobilul de model "Vaz”, lăsat fără supraveghere cu portiera deschisă, a sustras două genţi cu bunuri personale, cauzând victimei un prejudiciu estimat la 23 000  lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru furt. Acum, acesta riscă amendă de până la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Oamenii legii verifică complicitatea acestuia în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

Similare
RECOMANDĂRI