Un cuplu din Chişinău riscă până la 12 ani de închisoare pentru furturi în proporţii deosebit de mari
Sursa foto:http://politiacapitalei.md/ Vizualizari:

Un cuplu din Chişinău riscă până la 12 ani de închisoare pentru furturi în proporţii deosebit de mari

Oamenii legii au reţinut un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 40 de ani, locuitori ai capitalei, pentru furt în proporţii deosebit de mari.

Pe parcursul lunilor noiembrie –decembrie, aceştia au pătruns într-o locuinţă din sectorul Centru, de unde au sustras mai multe unelte electrice, biciclete, un telefon mobil, iar din casă au sustras electrocasnice şi bani, cauzând proprietarului un prejudiciu de 555 800 lei.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 186 alin (5 ) CC RM, „Furt în proporţii deosebit de mari”.

În urma măsurilor speciale de investigaţie întreprinse de poliţişti făptaşii au fost identificaţi şi reţinuţi. Iar în urma percheziţiilor autorizate la domiciliile acestora au fost depistate o parte din bunurile sustrase, care urmează a fi returnate proprietarului. Totodată poliţiştii au depistat două seringi, pastile, un plic cu masă vegetală fărâmiţată cu miros specific, acestea fiind ridicate, sigilate şi transportate la CTC şi EJ al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

Bănuiţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore în Izolatorul de detenţie provizorie al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Conform legislaţiei penale în vigoare aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 7 la 12 ani.

Similare
RECOMANDĂRI