Un cetăţean al Ucrainei, cercetat penal pentru că transporta mărfuri de larg consum în lipsa actelor de provenienţă
Sursa foto:border.gov.md Vizualizari:

Un cetăţean al Ucrainei, cercetat penal pentru că transporta mărfuri de larg consum în lipsa actelor de provenienţă

Un cetăţean al Ucrainei care transporta mărfuri de larg consum în lipsa actelor de provenienţă a fost stopat în trafic de către poliţiştii de frontieră din Direcţia regională Sud pe traseul naţional ce uneşte punctul de trecere Vulcăneşti cu oraşul Vulcăneşti.

În timpul unei operaţiuni comune de control inspectorii PF au oprit în trafic un microbuz marfar cu plăcuţele de înmatriculare ucraineşti. Acesta era condus de către un bărbat în vârstă de 46 ani.

În compartimentul marfar a fost depistat un lot de mărfuri pentru care conducătorul auto nu avea acte de posesie sau provenienţă. 

Bunurile transportate au fost procurate din Ucraina şi introduse pe cale ilegală în Republica Moldova, astfel încercându-se eschivarea de la taxele vamale de import.

Poliţiştii de frontieră au întocmit un proces-verbal, iar în continuare cazul este cercetat în comun cu angajaţii de la Procuratura UTA Găgăuzia oficiul Vulcăneşti, unde a fost pornită o cauză penală în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, persoanelor implicate, destinaţia mărfurilor reţinute şi alte detalii relevante.

Similare
RECOMANDĂRI