Un bărbat va ajunge pe banca acuzaţilor, după ce acum 10 ani a comandat omorul partenerului său de afaceri
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Un bărbat va ajunge pe banca acuzaţilor, după ce acum 10 ani a comandat omorul partenerului său de afaceri

Cauza penală de învinuire a unui locuitor al oraşului Bender de organizare a unui omor la comandă, a fost trimis în instanţa de judecată.

În anul 2009, învinuitul a comandat omorul fostului partener de afaceri, cu  scopul preluării unor acţiuni de la o întreprindere pe care anterior o gestionau împreună. Ca urmare, în vara anului 2009, executorii, în momentul în care victima s-a apropiat de casă cu automobilul personal, au efectuat 7 împuşcături în direcţia acestuia.

Totuşi, victima a rezistat leziunilor, a părăsit automobilul şi a fugit. Făptaşii, însă, l-au ajuns din urmă şi i-au aplicat o lovitură cu un cuţit în regiunea inimii, ceea ce a provocat decesul victimei, la locul faptei.

Pe parcursul urmăririi penale, faţă de învinuit a fost aplicată măsura preventivă arestul preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau detenţiunea pe viaţă.

Urmărirea penală continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracţiunii investigate de către procurorii PCCOCS.
Similare
RECOMANDĂRI